Prijzen:
Alle vermelde prijzen zijn in Euro, inclusief BTW.

Verzendkosten zijn altijd €6,95 binnen Nederland. Bij een besteding van minimaal €75,00 wordt je bestelling gratis verzonden.

Voor België zijn de verzendkosten €9,50. Bij een minimale besteding van €125,00 wordt je bestelling gratis verzonden.

Norah’s Spirit maakt bij verzenden gebruik van de diensten van PostNL.

U ontvangt uw bestelling binnen 1-3 werkdagen. Alleen als een product niet voorradig is, kan de levertijd langer zijn dan 1-3 werkdagen; Norah’s Spirit stelt u in dit geval per email op de hoogte!

Betaling:
Als u een bestelling plaatst krijgt u direct een email met bevestiging van de adresgegevens en het totale bedrag. Na ontvangst van dit bedrag wordt uw bestelling verstuurd. Indien er binnen 10 dagen geen betaling door Norah’s Spirit is ontvangen, vervalt de bestelling. Norah’s Spirit stelt u hiervan per email op de hoogte.

Garantie:
Norah’s Spirit garandeert dat de artikelen voldoen aan de normale eisen van deugdelijkheid en bruikbaarheid. Als u aanspraak wilt maken op garantie, stuur dan eerst een email met uw klacht. Na bevestiging kunt u overgaan tot retourneren. U ontvangt binnen 14 dagen een nieuw artikel en indien niet meer leverbaar, uw aankoopbedrag retour. Op garantie kan geen aanspraak worden gemaakt als het defect het gevolg is van nalatig onderhoud of slijtage.

Ruilen/retourneren:
Bij elke aankoop heeft u 14 dagen de tijd om uw aankoop – zonder opgave van reden – te ruilen of te retourneren. Ruilen/retourneren is alleen mogelijk na overleg per email (info@norahs-spirit.nl). De betreffende artikelen dienen ongebruikt en voorzien van aangehechte labels/in de originele verpakking binnen 14 dagen retour te zijn ontvangen. De verzendkosten alsook de kosten voor het retourneren zijn voor rekening van de koper. Norah’s Spirit accepteert alleen juist gefrankeerde post.
Gepersonaliseerde artikelen of specifieke artikelen op uw verzoek besteld/gemaakt, kunnen niet geruild/geretourneerd worden.

Bij ruilen/retour kunt u retour sturen naar het volgende adres:
Norah’s Spirit

Groen van Prinstererstraat 13

5344 JN  Oss

Verlies of schade:
Norah’s Spirit is niet aansprakelijk voor verlies of schade tijdens de bezorging door PostNL.

Privacy:
Uw persoonlijke gegevens gebruikt Norah’s Spirit uitsluitend ter verwerking/verzendig van uw bestelling of vraag. Wilt u meer weten, lees dan onze pagina over Privacy.

Bij het plaatsen van een bestelling stemt u in met bovengenoemde voorwaarden.

 

 

Algemene voorwaarden