De gouden driehoek

HOEZO GOUD?

Ja sorry, helaas geen driehoek van echt goud of met een gouden randje (tenzij je deze er zelf bij denkt).

 

Wanneer je Bergkristal, Amethist en Rozenkwarts samen gebruikt, wordt dit de gouden driehoek genoemd. Het wordt zo genoemd om dat de vibe die deze stenen uitstralen elkaar versterken en een fijne energie geven. 

 

Moeten deze stenen dan ook letterlijk in een driehoek gezet worden?

Euh nee, door de stenen bij elkaarneer te zetten ontstaat spontaan een driehoekachtige vorm…tada…

 

 

 

AMETHIST

BERGKRISTAL

ROZENKWARTS

Amethist laat je lekker ontspannen en zorgt ervoor dat je je niet zo druk maakt in je hoofd. Deze steen werkt goed tegen spanning (en dus stress).

Rozenkwarts de steen van het hart en het gevoel. Je mag lief zijn voor jezelf (en een ander uiteraard). Rozenkwarts en de energie die erbij hoort voelt heel zacht, als een dekentje om je heen. Emoties mogen er zijn en hoeven niet tegengehouden te worden.

Bergkristal zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met het leven, met alles waar je energie van krijgt. Het is echt een energiebommetje. Ook kan hij andere stenen helpen opladen met zijn energie en hun werking versterken. Een heldere bergkristal geeft een verfrissend en verhelderend gevoel. 

 

GESLEPEN, KLEIN

RUW, KLEIN

ARMBAND

GESLEPEN, EI VORM

WATERSTAAF

RING IN VERSTELBAAR FORMAAT

GESLEPEN, MIDDEL

RUW

Weet je niet hoe en wat hiermee te doen?
Geen paniek!

Ik ga je hierbij helpen door je een soort van gebruiksaanwijzing te sturen, de namen van de stenen, de werking en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Weet me te vinden (liefst via mail of messenger) wanneer je vragen hebt.

 

De stenen op de foto staan symbool voor de steen die je krijgt, ze worden verkocht uit voorraad en kunnen dus afwijken van de foto. Elke steen is uniek, qua vorm en kleur…