Norah’s

edelstenen

abonnement

GUN JIJ HET JEZELF?

Een edelstenen abonnement persoonlijk afgestemd op jou…

 

Ik hoor je denken, hoe dan? Dat ga ik je vertellen…

 

Wat houdt het in:

Je kunt kiezen uit twee varianten, namelijk…ratatatatatataaaa

 

 

Een halfjaar abonnement:

Gedurende een half zul jij elke drie maanden een op jou persoonlijk afgestemde steen ontvangen; dat zijn 2 edelstenen in 6 maanden tijd. 

 

           of

Een jaar abonnement:

Gedurende een jaar zul jij elk kwartaal een op jou persoonlijk afgestemde steen ontvangen; dat zijn 4 edelstenen in een jaar.

Bij beide abonnementen zullen de stenen een mooi handzaam formaat hebben en variëren in geslepen stenen, ruwe stenen of clusters. Wanneer je echt een specifieke voorkeur hebt voor een bepaalde vorm (glad, ruw, cluster) houd ik hier uiteraard rekening mee. 

 

Krijgt niet iedereen dezelfde dan? Nee, zeker niet.

Na een persoonlijke afstemming met mij wordt er op jouw situatie van dat moment een steen uitgezocht die je ondersteunt op dit punt van je leven.

Om de drie maanden vind er opnieuw afstemming plaats met mij en zal ik weer een passende steen voor je uitzoeken.

 

Je krijgt wat je nodig hebt…

 

Alle stenen worden bij jou thuis bezorgd MET altijd een kleine verrassing erbij

  

Hoe tof is dit, geen grootverbruik, massa inkoop, maar oprechte persoonlijk aandacht en afstemming op wat jij nodig hebt

JA!!!   DIT WIL IK

HALF JAAR ABONNEMENT

JAAR ABONNEMENT

Weet je niet hoe en wat hiermee te doen?
Geen paniek!

Ik ga je hierbij helpen door je een soort van gebruiksaanwijzing te sturen, de namen van de stenen, de werking en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Weet me te vinden (liefst via mail of messenger) wanneer je vragen hebt of een op jouw persoonlijke afgestemde set samengesteld wilt hebben.

 

De stenen op de foto staan symbool voor de steen die je krijgt, ze worden verkocht uit voorraad en kunnen dus afwijken van de foto.

Elke steen is uniek, qua vorm en kleur…