Listen to your inner voice

 MAAR HOE DAN?

Intuïtie is de eigenschap iets aan te voelen zonder erover te denken. Letterlijk vertaald betekent het “innerlijk zien”.

We hebben allemaal wel eens een onderbuikgevoel. Wat doe je hier mee?

Luister je hiernaar?

Of loop je voorbij aan dat gevoel en ga je het rationaliseren?

 

Als ik naar mezelf kijk, dan rationaliseerde ik veel van die onderbuikgevoelens helemaal weg. Achteraf bleek dan 9 van de 10 keer, dat diezelfde onderbuikgevoelens het bij het juiste eind hadden.

 

Maar waarom durfde ik daar dan niet op te vertrouwen?

Doordat ik het mezelf heb afgeleerd hierop te vertrouwen, omdat anderen datgene wat ik bij hen voelde ontkenden of omdat je op voorhand gewoonweg niet kunt aanvoelen dat de hond een oorontsteking heeft (een week later bleek dan bij de dierenarts dat hij inderdaad een oorontsteking had).

Met en met heb ik het vertrouwen in mijn intuïtie terug gevonden.

 

Hoe?

Door toch te luisteren naar die onderbuikgevoelens, ondanks dat ik regelmatig voor gek verklaard werd. Door te handelen naar diezelfde onderbuikgevoelens en dus “succesjes” te boeken waardoor het makkelijker werd om mijn intuïtie in te zetten. En ik zou ik niet zijn wanneer ik hier geen edelstenen bij zou inzetten, waardoor het makkelijker werd om tegen mijn hoofd te zeggen dat deze even stil mocht zijn.

Onderstaande stenen werken erg prettig wanneer je met je intuïtie aan de slag wilt gaan!

Verder vraagt het oefening en  ervaring opdoen met het inzetten van je intuïtie. Hoe meer ervaring je opdoet, hoe makkelijker het zal worden om hier op te vertrouwen en vanuit je hart / gevoel te leven.

 

Ben jij er klaar voor om je intuïtie verder te ontwikkelen?

 

 

 

 

LARIMAR

ARAGONIET

LAPIS LAZULI

SELENIET

Contact maken met je intuïtie is iets wat we verleerd lijken te zijn. Larimar zal je helpen dit contact te hervinden en geeft je kracht, helderheid van geest. Ondersteunt je in de keuze om dingen op zijn beloop te laten of over te gaan tot actie wanneer dit nodig is. Larimar wordt ook wel de “dolfijnensteen” genoemd, speels, nieuwsgierig en leergierig.

Lapis lazuli versterkt spirituele vaardigheden, waaronder intuïtie en stimuleert dit. Het brengt je wijsheid & inzicht en ondersteunt je in je groeiproces.

Aragoniet herstelt je evenwicht bij een te snelle spirituele ontwikkeling en gaat hiermee overbelasting tegen. Het werkt aardend en kalmerend bij innerlijke onrust. Aragoniet geeft kracht en ondersteuning en helpt je geduld bevorderen.

Seleniet beschermt en reinigt je energieveld en geeft je inzicht in levenslessen. Het bevordert rust, balans en vrede in jezelf en je omgeving.

 

 

 

Weet je niet hoe en wat hiermee te doen?
Geen paniek!

Ik ga je hierbij helpen door je een soort van gebruiksaanwijzing te sturen, de namen van de stenen, de werking en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Weet me te vinden (liefst via mail of messenger) wanneer je vragen hebt of een op jouw persoonlijke afgestemde set samengesteld wilt hebben.

 

De stenen op de foto staan symbool voor de steen die je krijgt, ze worden verkocht uit voorraad en kunnen dus afwijken van de foto.

Elke steen is uniek, qua vorm en kleur…