Kids favourites

CHILDREN SEE MAGIC BECAUSE THEY LOOK FOR IT

 

Niet alle stenen zijn geschikt voor kinderen, met onderstaande stenen weet je zeker dat je goed zit!

Bij jonge kinderen is het belangrijk om er goed op te letten dat je een product kiest waarbij er geen kans bestaat op verstikkingsgevaar. Armbanden met kleine kralen of kleine steentjes die een kind makkelijk in de mond kan stoppen zijn daarom in mijn ogen niet geschikt. 

Laat een kind niet meer dan één steensoort tegelijk dragen. Kinderen zijn over het algemeen veel gevoeliger voor de werking van edelstenen dan volwassenen. Het dragen van meer dan één steen is al snel te veel van het goede voor een kind. Vanaf een jaar of tien kun je voorzichtig proberen een kind twee stenen te laten dragen, maar probeer het eerst altijd met één steen.

Bepaalde steensoorten kunnen wel gecombineerd worden, met name als ze samenwerken met één doel of werking, zoals de gouden driehoek en is dan ook voor alle leeftijden geschikt.

Hele donkere steensoorten zijn minder geschikt voor kinderen, zo ook Robijn en Granaat. Hun energie is te sterk.

Bergkristal is een steen die ik niet zou aanraden bij jonge kinderen. Een kind doet bijna alles op gevoel en staat daarin “open”, bergkristal zal daar nog een extra schepje bovenop doen waardoor je mini het gevoel kan krijgen dat hij / zij zweeft. 

 

Loopt jouw mini vast of heb jij het gevoel dat edelstenen hem of haar kunnen ondersteunen in het dagelijks leven?

 

Ook voor je mini is het mogelijk om een op hem / haar persoonlijk afgestemde steen te bemachtigen!

 

 

 

 

 

VERSTEEND HOUT

LABRADORIET

ROZENKWARTS

TIJGEROOG

AVENTURIJN

OPALINE

BLAUWE CHALCEDOON

AGAATSOORTEN

AVENTURIJN

CALCIET, BLAUW

Weet je niet hoe en wat hiermee te doen?
Geen paniek!

Ik ga je hierbij helpen door je een soort van gebruiksaanwijzing te sturen, de namen van de stenen, de werking en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Weet me te vinden (liefst via mail of messenger) wanneer je vragen hebt of een op jouw persoonlijke afgestemde set samengesteld wilt hebben.

 

De stenen op de foto staan symbool voor de steen die je krijgt, ze worden verkocht uit voorraad en kunnen dus afwijken van de foto.

Elke steen is uniek, qua vorm en kleur…