Norah’s Parels

THERE’S A TIME TO LAUGH,

A TIME TO CRY AND A TIME FOR CRYSTALS

A time for crystals! Bij mij is het altijd tijd voor crystals oftewel edelstenen. Lichtelijk verslaafd geraakt aan al dit moois en daarom ook “Parels”.

Zo zie ik edelstenen, elke steen is uniek en een cadeautje. 

Voor mij zijn het echte parels, die me heel veel hebben gebracht en nog steeds brengen. 

 

Ik moet zeggen dat ik net een kind in een snoepwinkel ben wanneer ik in een edelstenenwinkel of bij een leverancier rond loop. Alles moet bekeken en gevoeld worden en ik stuiter van het ene moois naar het andere moois. Ik kom altijd wel weer iets tegen wat me raakt, of door de kleur of door de vorm of een combi van beiden. Door de jaren heen is mijn eigen verzameling groter en groter geworden, kwamen er grotere stukken, andere vormen edelsteen bij en zijn stenen inmiddels onderdeel van mijn interieur. De enige ruimte waar geen stenen liggen is volgens mij het toilet..whahahaa…

 

Op deze pagina vind je naast het broekzakformaatje, de wat grotere edelstenen, edelstenen met een andere vorm, edelstenen als sieraad en edelstenen in hun ruwe vorm…

 

 

WATCH OUT, IT IS AN ADDICTION!!

RUWE EDELSTENEN

HANGERS EN ARMBANDEN

SCULPTUREN & BOLLEN

GESLEPEN STENEN

Weet je niet hoe en wat hiermee te doen?
Geen paniek!

Ik ga je hierbij helpen door je een soort van gebruiksaanwijzing te sturen, de namen van de stenen, de werking en hoe je ze het beste kunt gebruiken.

Weet me te vinden (liefst via mail of messenger) wanneer je vragen hebt of een op jouw persoonlijke afgestemde set samengesteld wilt hebben.

 

De stenen op de foto staan symbool voor de steen die je krijgt, ze worden verkocht uit voorraad en kunnen dus afwijken van de foto.

Elke steen is uniek, qua vorm en kleur…